Golden Retriever – världens vänligaste hundras?

Det är förstås omöjligt att svara på vilken hundras som är världens vänligaste. Det finns många kandidater till vilken ras som är den snällaste, och precis som människor är hundar individer. Även om rasen anses vara en av de vänligaste kan en individuell hund förstås ändå vara problematisk. Det finns dock särskilt en ras som ofta omnämns i diskussioner om vilken hundras som är vänligast överlag, och det är Golden Retriever.

Det spelar ingen roll om du driver en kennel eller någon annan typ av företag. Alldeles oavsett är det viktigt att du hittar företagsfinansieringen som passar just dina förutsättningar. Det finns dock många olika lån- och kreditgivare att välja bland. Ofta är dessutom avtalen snarlika varandra. Hos Fakturino kan hitta hjälp att jämföra mellan olika företagslån till ditt aktiebolag. När du skickar in din ansökan till dem får bankerna tävla om att ge dig ett lån, sedan levererar Fakturino det bästa erbjudandet. Tjänsten är kostnadsfri och en ansökan behandlas inom 24 timmar från att du skickade in den.

Golden Retriever avlades från början fram för att vara en hämtningshund. Poängen var att rasen skulle vara duktig på att hämta jaktbyten såsom ankor och andra fåglar. I och med det har rasen dessutom en väldigt ovanlig förkärlek för vatten. De är dessutom en av de lydigaste och mest lättränade raserna.