Trivselregler

Trivselregler

Var snäll och respektera nedanstående trivselsregler,

så att alla vi som använder klubbens område kan trivas och känna oss välkomna.

• Löptikar får vistas på planerna.
  • Hundar skall vara vaccinerade för att få delta i klubbens aktiviteter.
  • Plocka upp efter hunden på alla öppna marker som vi nyttjar. Kom ihåg att ha påsar till hands och släng påsarna i de tunnor som finns.
  • Bind inte upp din hund i flaggstänger, utemöbler eller utmed gång- och körvägar.
  • Kopplade hundar får vistas i klubbstugan – torka våta och leriga tassar. I köket är det dock absolut hundförbud.
  • Se till att det träningsmaterial du använt läggs tillbaka i materialboden – på rätt plats!! Om du är den siste som lämnar klubben – var snäll och släck, lås och koppla på larmet.
  • Rökning är förbjuden i stugan. Askfat finns på altanen.
  • Du som förälder ansvarar för att ditt barn inte går fram till uppbundna hundar eller använder träningsmaterial som leksaker.
  • Runt vår stuga finns strövområden och joggingstigar – du skall hålla fullständig kontroll på din hund och respektera att det finns hundrädda personer.
  • Bilar skall parkeras på parkeringsplatsen. Gräsytorna vid klubbstugan är inte till för parkering.
  • Hjälp till att skapa trevnad och kamratskap genom att följa dessa regler, samt att i övrigt uppträda och handla med omdöme och förnuft.

Reglerna antogs på medlemsmöte 86-05-29, revidering på medlemsmöte 04-10-13 samt 10-09-09.

Varbergs Brukshundklubbs styrelse