Medlemsavgifter

Medlemsavgifter

Bli Medlem:

Välkommen att bli medlem i Varbergs Brukshundklubb. Träna, tävla eller bara umgås

med likasinnade och ta del av våra evenemang och erbjudanden!

Så här blir du medlem i Varbergs BK:

Betala in på Bankgiro: 836-0448 Varbergs Brukshundklubb

Ange namn och att det är medlemsavgift. Maila sedan ditt namn, adress, postadress, telefonnummer, födelsedata (fullständigt personnummer), samt att betalningen du gjort avser medlemsavgift till medlem@varbergsbrukshundklubb.se

Som medlem i Svenska Brukshundklubben har du ett antal förmåner, bla:

• 6 nummer/år av tidningen Brukshunden - Sveriges näst största hundtidning!
  • Vi samarbetar med Agria och som medlem får du 10 procents rabatt på hundförsäkringar.
  • Vår årspartner Orion Pharma Animal Health ger medlemmar fördelaktiga erbjudanden.
  • Genom ditt medlemsskap får du som hundägare automatiskt en personolycksfallsförsäkring när du deltar på klubbens aktiviteter.
  • Genom SBK Försäkring får du som medlem en unik möjlighet att teckna försäkringar på hem, bil och mycket annat. Försäkringarna är speciellt framtagna för oss hundägare och våra behov.
  • Genom att vara medlem i en brukshundklubb får du dessutom tillgång till kurser, utbildningar, tävlingar och marker att träna på.

Medlemsavgifter 2018

Helbetalande medlem 585 kr

Familjemedlem (folkbokförd på samma adress som en helbetalande medlem) 185 kr

Delbetalande medlem, om du redan är ordinarie medlem i en annan brukshundklubb kan du betala in 185 kr, del lokala avgiften, och därmed också bli medlem i Varbergs Brukshundklubb.

Ungdomsmedlem 7-25 år 300 kr (Mer info hos Sveriges Hundungdom)

Frågor ang. medlemsavgifter och medlemsskap? Maila kassor@varbergsbrukshundklubb.se